trainer

mindfulness voor kinderen, jongeren en ouders

Over de trainer

Vanuit de Academie voor Mindful Teaching verzorgt Monique Wijsman,  gecertificeerd mindfulnesstrainer, trainingen aan kinderen, jongeren en opvoeders. Zij werkt volgens de 'evidence based' methode 'Aandacht werkt'. Daarnaast werkt zij ruim 15 jaar als docent in het onderwijs en specialiseert zij zich in het trainen van ouders en leerkrachten.

 

Met 'Feel' geeft zij rust, concentratie en zelfvertrouwen mee aan vele kinderen, ouders en leerkrachten in Rotterdam en omstreken. 'Feel' verzorgt zowel in het onderwijs als particulier mindfulnesstrainingen.

 

Onderwijs

Door haar onderwijsachtergrond is Monique extra gericht op hoe je mindfulness ook tijdens het leren kunt toepassen en is het trainen van de concentratie een heel belangrijk element. Dit is namelijk dé voorwaarde om tot leren te kunnen komen!  Ook het omgaan met spanningen en lastige gevoelens krijgt veel aandacht in haar trainingen. Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met moeilijke momenten, het is fijn als je weet hoe je daarmee om kunt gaan. Door de training komen deelnemers vaak vanzelf lekkerder in hun vel te zitten en voelen ze meer zelfvertrouwen.

 

Rol van ouders

Om een blijvend effect te hebben van de kindertrainingen is het belangrijk dat ouders kunnen aansluiten op de ontwikkelingen die hun kinderen doormaken tijdens training. Daarom worden in dezelfde periode zowel de kinder- als 'Mindful Parenting' trainingen aangeboden. Dit werkt ondersteunend en versterkend en brengt meer rust, balans en aandacht voor het hele gezin!

 

 

Feel is verbonden aan

 

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

 

                      


                       HOME

 

 

 

Kvk 68057407          Btw NL 178657530BO1          Giro NL 67 INGB0007059735